Valoimpulssihoidot

IPL-valoimpulssihoidolla voidaan valon energiamäärää, pulssien taajuutta ja väriä säätämällä hoitaa erilaisia iho-ongelmia ja häiritseviä ihokarvoja.
IPL-valoimpulssihoitoa käytetään:

– Poistamaan häiritseviä ihokarvoja
– Hyperpigmentaation, ruskeiden läiskien tai auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten vaalentamiseen
– Punaisuuden, couperosan, laajentuneiden verisuonten ja ”rikkoutuneiden” verisuonten vaalentamiseen ja vähentämiseen
– Ihon kiinteytykseen, parantamaan ihon luontaista kollageenin tuotantoa
– Aknen hoitoon

Valoimpulssilaitteella poistetaan 60-90% kaikista ihokarvoista jokaisella hoitokerralla. Koska kuitenkin vain n. 30% karvoista on kerrallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan vähintään 3-6 hoitokertaa, joissakin tapauksissa enemmänkin. Hoitokertojen määrä riippuu karvankasvun tiheydestä, sijainnista ja väristä. Hoito voidaan tehdä myös intiimialueille täysin kivuttomasti. Karvat ajellaan 1-2 päivää ennen hoitoa. Karvoja ei saa poistaa sokerilla tai nyppimällä ennen hoitoa, sillä karvan tulee olla ihon pinnalla. Karvat putoavat pois noin 2–4 viikon kuluttua hoidosta. Siihen asti karvoja voi ajella normaalisti. Sarjahoito vähentää, hidastaa ja harventaa karvankasvua pysyvästi.
Hyperpigmentaatiota, ns.maksaläiskiä, hoidettaessa hoito tehdään paikallisesti tarkkaan rajatulle pigmentoituneelle alueelle. Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniini), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä. Hoidon aluksi iho jopa tummuu, ”palaneiden” melaniinisolujen noustessa kohti ihon pintakerroksia. Ihon kokonaan uusiutuessa tummuneet kohdat häviävät. Hyperpigmentaatiohoidot suositellaan sarjahoitoina noin kahden viikon välein.
Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Couperosa-hoidot ovat aina sarjahoitoja.

Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa. Sen seurauksena iho kiinteytyy ja nuorentuu.

Bakteeritulehduksen aiheuttamaa aknea hoidetaan sinertävällä valolla. Jatkuvilla valohoidoilla aknen tuhoutumisvauhti saadaan muutettua suuremmaksi kuin aknebakteerin kasvu, mikä johtaa tulehtuneiden vaurioiden vähentämiseen ja enemmän arpeutumisen estämiseen. Aknehoidot tehdään sarjahoitona noin viikon välein.
IPL-laitteella hoito on nopeaa ja tulokset erinomaisia. Hoidettava alue puhdistetaan ja sille levitetään lämpöä johtavaa ja ihoa hoitavaa geeliä. Ihoalue käsitellään hoitopäällä. Hoito on täysin kivuton eikä jälkihoitoa eikä toipumisaikaa ole. Hoidon jälkeen iho on kosteutettu ja hoidettu eikä punoitusta tai lämmön tunnetta esiinny herkilläkään ihoalueilla.

Hoidon jälkeen iho on herkempi UV-säteilylle ja lämmölle, käsitelty ihoalue on siksi suojattava hyvin auringolta vaatetuksella tai aurinkovoiteella. Voimakas altistuminen auringolle heti hoidon jälkeen voi aiheuttaa pigmentoitumista ja ihon palamista. Myöskään ennen hoitoa ei ihoa saa altistaa auringolle tai solariumille.

Hoidon hinta määräytyy hoidettavan alueen laajuuden mukaan. Tarkat hoitohinnat voit tarkistaa hinnastosta.

Palvelut:1-3 krt./4-8 krt./9 krt.+

Ylähuuli50€/40€/25€

Leuka50€/40€/25€

Ylähuuli + leuka80€/70€/40€

Kasvot90€/80€/45€

Niska60€/50€/30€

Kainalot80€/70€/40€

Käsivarret90€/80€/45€

Vatsa80€/70€/40€

Selkä + hartiat200€/180€/100€

Bikinilinja80€/70€/40€

Brassi100€/90€/50€

Reidet150€/130€/75€

Sääret150€/130€/75€

Paketti 1: 280€/260€/140€
Sääret, brassi ja kainalot
Paketti 2: 220€/200€/110€
Sääret ja reidet

Ajanvaraus

Varaa aika