Karvanpoistot

KARVANPOISTO SOKEROINNILLA

Sokerointi on hygieeninen ja hellävaraisempi tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Karvat pysyvät poissa n. 3-8- viikkoa, ja uusi karva on heikompaa. Menetelmällä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta, samalla saat hellävaraisen kuorinnan ihollesi. Kuorinta myös ehkäisee karvan sisäänkasvamista ja tulehtumisen riskiä.

Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan karvan kasvusuuntaan jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita.

Karvan kasvun hidastumiseen ja pysyviin lopputuloksiin vaikuttaa moni yksilöllinen asia, mutta pääsääntöisesti säännöllinen sokerointi alle 4 viikon välein vie varmimmin pysyvästi karvattomaan päämäärään.

SOKEROINTIA ENNEN

– Ihon pitää olla terve

– Iho on suositeltavaa kuoria muutama päivä ennen sokerointia

– Karvan tulee olla väh. 2 mm pitkää. Kestävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi karvan kannattaa antaa kasvaa vähintään kaksi viikkoa ennen käsittelyä.

SOKEROINNIN JÄLKEEN

– Vältä hikoilua, aurinkoa ja solariumia 24h

– Vältä hajuvesiä, deodoranttia tai itseruskettavia 24h

– Vältä tukkivia meikkiaineita 12h

– Vältä kuorintaa ensimmäiset 3 päivää

– Kosteuta ja kuori ihoa säännöllisesti

Karvanpoisto valoimpulssilla

Valoimpulssihoito vapauttaa sinut karvanpoistosta ja koko asian ajattelusta. Ei sänkeä, eikä ärtynyttä ihoa. Valoimpulssi tehostaa myös ihon omaa kollageenin tuotantoa ja näin iho voi paremmin ja on sileämpi. Lempeä, kivuton ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja pysyvästi.

Poistamme häiritsevät ihokarvat helposti, nopeasti ja kivuttomasti IPL-valoimpulssihoidolla. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi kasvoista, kainaloista, bikinialueelta, selästä, sääristä ja reisistä.

Kuinka pitkään hoidon vaikutus kestää?

-Hyvin tehtynä valoimpulssihoidolla saavutettu karvattomuus on pysyvää tai kestää monia vuosia. Esimerkiksi hormonaaliset tekijät ja lääkkeet voivat kuitenkin aiheuttaa uuden karvankasvun hoidetulla alueella.

Mitä on otettava huomioon ennen hoitoa ja jälkeen?

-Hoidot tulee tehdä karvattomalle iholle (sheivaathan hoitoalueen samana aamuna) sekä ruskettumattomalle iholle. Ennen hoitojen alkua pitää välttää auringonottoa, suihkurusketusta, itseruskettavia sekä solariumia. Valo imeytyy ruskettuneeseen ihoon, joten iho voi palaa. Aurinkoa tulisi välttää hoidon jälkeen 4viikkoa ja käyttää tällöin suojakerrointa, koska ihosi on herkkä ja herkistynyt UV-säteilylle heti hoidon jälkeen. Älä myöskään kuori ihoa tai sauno kahteen päivään.

Jo ensimmäisen kerran jälkeen tulokset ovat nähtävillä. Kukapa ei haluaisi nauttia elämästä ilman jatkuvaa karvanpoistoa, tulehtunutta ihoa ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Hoidon voi ottaa sarjana n.6 viikon välein.

Kysy tarjoukset useamman alueen paketeista!

Mikä on IPL?

-Lyhenne IPL tulee englanninkielisestä termistä Intense Pulsed Light, suomeksi valoimpulssi. Valoimpulssiteknologialla pystytään poistamaan ihokarvoja pysyvästi koska valoimpulssi muuttuu lämmöksi, joka tuhoaa ihokarvan juuren.

Tuloksia jo ensimmäisellä kerralla!

-Suosittelemme 4-10 hoitokertaa, mutta jo ensimmäinen kerta poistaa lopullisesti ne karvat, jotka ovat oikeassa kasvuvaiheessa hoitoa tehtäessä.

Nopeat ja kivuttomat tulokset tehokkaalla menetelmällä!

-Valoimpulssihoito ei satu ja on näin ollen useita muita karvanpoistomenetelmiä hellävaraisempi ja miellyttävämpi.

Miksi valita valoimpulssihoito?

-Valoimpulssihoito on lähes kivuton ja hyvin miellyttävä hoito joka poistaa ihokarvat vuosiksi tai jopa lopullisesti. Valoimpulssihoito ei vahingoita ihoa. Karvatupen tulehdukset ja sisäänpäin kasvaneet karvat eivät vaivaa enää, kun ihokarvat poistetaan valoimpulssilla.

Saanko rahalle vastinetta?

-Valoimpulssihoito on selkeästi halvin pysyviä tuloksia tuova karvanpoistomenetelmä. Lisäksi voit hoidon edetessä päättää, montako kertaa haluat hoitoon sijoittaa. Jokainen kerta kannattaa!

Onko valoimpulssi sama asia kuin laser?

-Sekä valoimpulssi että laser ovat valoon perustuvia hoitoja. Valoimpulssi on uudempaa teknologiaa kuin laser. Valoimpulssihoito on kivuttomampaa ja turvallisempaa iholle eikä aiheuta iho-oireita kuten laser usein tekee.

Kenelle valoimpulssihoito sopii?

-Hoito sopii perusterveille naisille ja miehille. Jos sinulla on vakava sairaus tai jokin ihosairaus tai sinulla on lääkekuuri, kysy lääkäriltä hoidon sopivuudesta Sinulle. Emme tee hoitoja raskaana oleville. Tatuoinnin päältä ei voi poistaa ihokarvoja valoimpulssilla. Teemme valoimpulssihoitoja vain aikuisille.

Onko valoimpulssihoito turvallinen?

-Valoimpulssihoito on tutkittu ja turvallinen hoitomuoto. Ihoreaktiot ovat erittäin harvinaisia, joskus ilmenee nopeasti häviävää punoitusta. Impulssit menevät ihokarvan juureen vain muutaman millimetrin ihon alle, eivät muualle elimistöön. Terveystietolomakkeella varmistamme että hoidolle ei ole esteitä.

Sopiiko valoimpulssihoito miehille?

-Valoimpulssihoito toimii erittäin hyvin miehille. Mitä paremmin ihokarva erottuu ihosta, sitä paremmat tulokset saa. Valoimpulssihoito antaa myös luonnollisen tuloksen, siihen voi vaikuttaa hoitojen määrällä. Jo parin käsittelykerran jälkeen karvoitus on huomaamattomampi. Kannattaa siis kokeilla!

Kuinka usein hoidossa käydään ja montako hoitoa tarvitaan?

-Useimmille alueelle hoito tulisi tehdä n. 4 viikon välein. Jokainen hoito poistaa lopulliset karvankasvun niistä karvatupista, jotka ovat oikeassa vaiheessa hoitoa tehtäessä. Hoitojen määrä täysin sileän lopputuloksen saamiseksi vaihtelee paljon, mutta yleisesti 4-10 hoitoa on tarvittava määrä.

ESTEITÄ HOIDOLLE

Raskaus, valoyliherkkyys, valoallergia, tummat luomet/syntymämerkit, ihosyöpä, verenhyytymishäiriöt. Säännöllinen aspiriinin käyttö tai muiden verta ohentavien lääkkeiden/ antioksidanttien käyttö. Psoriasis, ekseema, ihotulehdus. Aktiivisessa vaiheessa olevat paikalliset tai kokonaisvaltaiset tulehdukset.

Viimeaikainen auringonotto/solarium/keinotekoinen rusketus 3vk sisällä.

HOIDON JÄLKEEN

Altistumista suoralle voimakkaalle auringonvalolIe on vältettävä 2-4 viikkoa hoidon jälkeen ja aurinkosuojavoiteita, joissa on korkea suojakerroin (SPF 30 tai yli) on käytettävä paljaille ihoalueille. Muussa tapauksessa on mahdollista, että pigmenttiläiskiä ilmestyy käsitellylle alueelle. Saippuaa on vältettävä hoidetulla alueella 24h käsittelyn jälkeen. Kuumuutta kuten saunaa on vältettävä 48 tuntia käsittelyn jälkeen.

Ohimeneviä sivuvaikutuksia on ihon kiristys, pieni punoitus, kuumotus.

Seuraavan 1-2viikon aikana ihokarvoja tippuu pois hoidetulta alueelta.

Ajanvaraus

Varaa aika