Lääkärin esteettiset hoidot

Sari Laitinen – Esteettisten pientoimenpiteiden kokenut ammattilainen

Sari Laitinen on koulutukseltaan erikoislääkäri (v. 2001) ja lääketieteen tohtori (v. 2008). Hänellä on vuosien kokemus erilaisten esteettisten pistoshoitojen tekemisestä. BOTULIINIHOIDOSSA (BOTOX) käytetään Azzalure botuliinipistoshoitoainetta, joka on kehitetty erityisesti esteettiseen kauneudenhoitoon. Monet kasvojen alueen rypyistä johtuvat ilmelihasten ylijännityksestä. Botuliinihoidossa vaikuttavaa ainetta Azzalurea pistetään pienellä neulalla juuri oikeaan kohtaan lihasta. Botuliinin avulla ihon alla olevien pienten lihasten lihasjännitys häviää ja siten rypyt silottuvat. Kokeneen ammattilaisen tekemänä lopputulos on luonnollisen kaunis. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa tai olla pari päivää hieman turvoksissa käsiteltyjen alueiden kohdalta.

Botuliinia käytetään:
- Ryppyjen silottaminen
- Kulmakarvojen kohottaminen
- Otsan juonteiden tasoittaminen
- Silmänympärysten silottaminen
- Suupielten juonteiden silottaminen
- Ikääntymisen merkkien ennaltaehkäiseminen

SKINBOOSTER-HOITO on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan mikropistosten avulla kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden. Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä. Yksi Skinbooster-hoito näkyy ihon heleytymisenä ja pienenä napakoitumisena. Skinboostereiden yhteydessä puhutaan kuitenkin miltei aina sarjahoidosta. Pysyviä tuloksia saavutetaan tekemällä skinbooster-käsittely 2–3 kertaa 2–3 viikon välein. Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

RESTYLANE -TÄYTEAINE on ollut jo pitkään käytössä ja todettu ammattilaisten käyttämänä turvalliseksi tuotteeksi. Hoidoissa käytettävä Restylane -täyteaine sisältää hyaluronihappogeeliä, joka on synteettisesti valmistettu, mutta rakenteeltaan hyvin lähellä ihmisen tuottamaa luonnollista hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan ihmisen ihossa, mutta vanhemmiten hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Tämä näkyy osaltaan ikääntymisen merkkeinä ihossa. Täyteainehoidoilla voidaan hyaluronihapon määrää ihossa lisätä ja häivyttää juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidoilla voidaan myös kohottaa ja muokata haluttuja kasvonpiirteitä esim. poskipäitä tai huulia. Lääkäri Sari Laitinen osaa suositella juuri sinulle sopivaa hoitomenetelmää halutun lopputuloksen saamiseksi. Hyaluronihappohoito tehdään ruiskuttamalla ihon alle haluttuun paikkaan pieni määrä täyteainetta. Hoidon yhteydessä käytetään lisäksi mietoa puudutetta, joten hoito on lähes kivutonta. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa tai olla hieman turvoksissa käsiteltyjen alueiden kohdalta. Iho kuitenkin toipuu hoidoista nopeasti. Täyteainehoito on nopea toimenpide ja kestää yleensä alle tunnin. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Täyteainehoidoissa käytetty hyaluronihappo hajoaa elimistössä ja siksi hoidon vaikutus on yksilöllistä. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin 6-12 kk. Restylane -hoito onkin uusittava säännöllisin väliajoin halutun ulkonäön säilyttämiseksi. Voit yhdessä lääkärin kanssa suunnitella ja sopia tarvittavan hoitovälin.

RESTYLANE -TÄYTEAINEHOITOA käytetään:
- Ryppyjen ja uurteiden tasoittaminen
- Poskipäiden muotoilu ja kohotus
- svonpiirteiden muotoilu
- Kyynelurien täyttö

TCA-KUORINTA on tehokas ja turvallinen ihon pintaa uudistava, ihon väriä ja arpia tasoittava kemiallinen kuorintahoito. TCA-kuorinnassa käytetään eri vahvuisia happoliuoksia, jotka kuorivat kemiallisesti ihon pintaa. Lääkärin tekemänä kemiallinen kuorinta on turvallinen toimenpide. Asiakkaan toiveiden ja iho-ongelmien laajuuden perusteella lääkäri Sari Laitinen tekee hoitosuunnitelman, jonka avulla saadaan haluttu lopputulos. Hinta koostuu alueen laajuuden mukaan ja voidaan etukäteen ennen toimenpidettä sopia.

Iho toipuu TCA-kuorinnasta kuorinnan syvyydestä riippuen 3-7 päivässä. Toipumisaikana iho uudistuu, joka näkyy vanhan ihon voimakkaana hilseilynä. Iho saattaa tuntua myös kuivalta ja kireältä. Iho kuitenkin rauhoittuu nopeasti kuorinnan jälkeen. Hoidon tulokset on nähtävissä noin viikon jälkeen.  Hoidon jälkeen iho tulisi suojata auringolta kuukauden ajan. Parhaat vuodenajat siis hoitojen toteuttamiseen ovat syksy, talvi ja kevät. Jos asiakkaalla on uusiutuva huuliherpes tulee aloittaa estolääkitys päivää aiemmin ennen toimenpidettä.

TCA-kuorintaa käytetään

  • Pigmenttimuutosten vaalentaminen

  • Pintakuivan ihon kuoriminen

  • Aknearpien silottaminen

  • Ihon kirkastaminen ja nuorentaminen

  • Juonteiden ja ryppyjen tasoittaminen

Hinnastosta löydät ajankohtaiset lääkärin esteettisien hoitojen hinnat.