Kasvohoidot

Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan ihon sekä toiveiden mukaisesti. Hoitoja löytyy tehokkaista laitehoidoista rentouttaviin hierontahoitoihin. Kasvohoidoissa käytämme laadukasta, ranskalaista Académien ammattikosmetiikkasarjaa.


HAPPOKUORINNAT tehdään tehokkaalla, hellävaraisella BiON -sarjalla.


NEULATON MESOTERAPIAHOITO on kivuton ja infektioriskitön.

  • Mesoterapiassa käytetään korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Nobelilla palkittu innovaatio tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle.
  • Ihanteellinen hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Se antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä, ilman infektoriskiä.
  • Hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava aine (esim. hyaluroni, kollageeni, elastiini, kosteutus), joka imeytetään korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmällä syvälle kudokseen. Eri tehoaineiden avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin, esimerkiksi ryppyihin, juonteisiin sekä väsyneeseen ihoon.

Hoidon kesto on noin 50 min. Caretech-mesoterapiahoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1–2 viikkoa.


MEDIK8 –kasvohoidot tehdään laadukkailla Medik8 -sarjan ihonhoitotuotteilla, jotka on valmistettu parhaista aineosista ja koostumuksista, sekä ovat myös tutkitusti tehokkaita. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.


HYDRAFACIAL on ihon peruskuntoa korjaava sekä syväpuhdistava ja -kosteuttava kasvohoito. HydraFacial- kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

  • Hoito on nopea ja kivuton (kesto n. 30 min)
  • Patentoitu teknologia, jonka ansiosta ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan.
  • Sopii loistavasti esim. auringon aiheuttamille ihomuutoksille, ihon värihäiriöihin, epätasaiseen ihonväriin
  • Tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kosteuttaa kuivaa ihoa
  • Kiinteyttää, kirkastaa, supistaa huokosia
  • Erinomainen akneiholle ja rasvaiselle iholle
  • Turvallinen, tehokas, pitkävaikutteinen tulos ilman toipumisaikaa.

 

Tervetuloa tehokkaisiin ja hemmotteleviin hoitoihin!

Timanttihionta 40€

Syväpuhdistaa, kirkastaa

Ultraäänihoito 40€

Kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää

Ihonpuhdistus 66€

Syväpuhdistaa, kirkastaa. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet

Kollageenikasvohoito 100€

Sis. alkupuhdistus, kirkastava timanttihionta tai entsyymikuorinta, kosteuttava kollageenigeelin imeytys ultraäänilaitteella, kollageeninaamio ja seerumi, hoitovoiteet sekä kulmien kestovärjäys ja siistimineN

Royal -kasvohoito 120€

Puhdistaa, kirkastaa, kiinteyttää, parantaa ihon väriä. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, ultraäänihoito, seerumi, naamio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, hoitovoiteet

HYDRAFACIAL Clean and Hydrate 99€

Syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja korjaa. Kuorii ja poistaa musta- ja valkopäät sekä syöttää tehoaineita jättäen hehkuvan ihon.

HYDRAFACIAL Deep Clean 129€

Syväpuhdistaa, minimoi talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hydrafacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti , jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

NEULATON MESOTERAPIA 125€

Turvallinen ja pehmeä laitehoito. Imeyttää tehoaineita syvälle ihon kudoksiin. Kiinteyttää ihoa ja kasvojen lihaksia. Tehoaa ryppyihin, juonteisiin ja väsyneeseen ihoon. Parantaa ihon kuntoa ja väriä sekä saa ihon omat toiminnat aktivoitumaan.

Medik8 -kasvohoito 75€
Medik8 tuotteilla toteutettava ihotyypin mukainen kasvohoito. Sis. alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, ihoa aktivoiva naamio, seerumi ja loppuvoide.
Medik8 -kemiallinen kuorinta 89€
Aiheuttaa hallitun solujen kuoriutumisen. Kuorinta sopii erinomaisesti ikääntymisen merkkeihin, aknearville, aknelle, pigmenttimuutoksille ja samealle iholle. Hoidon seurauksena iho uudistuu, siitä tulee silminnähden kirkkaampi sekä puhtaamman, tasaisemman ja nuoremman näköinen. Sis. alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, kosteuttava ja elvyttävä naamio, hoitoseerumit ja -voiteet.
Skin Expert 1 89€
Hemmotteleva ja elvyttävä tehohoito kimmoisuuden lisäämiseen ultraäänellä, mikrovirralla ja led-valoterapialla. sis. alkupuhdistus (ultraäänellä), kuorinta, tehoaineiden imeytys (ultraäänellä, mikrovirralla ja led-valolla), kasvohieronta, naamio (led-valolla), hartiahieronta, loppuvoiteet.
Skin Expert 2 69€
Kiinteyttävä tehohoito ultraäänellä, mikrovirralla ja led-valoterapialla. sis. alkupuhdistus (ultraäänellä), kuorinta, tehoaineiden imeytys (ultraäänellä, mikrovirralla ja led-valolla), naamio (led-valolla) ja loppuvoiteet.
Skin Expert silmänympäryshoito 40€
Juonteita silottava tehohoito silmänympärysiholle ultraäänellä, mikrovirralla ja led-valoterapialla. sis. puhdistus, tehoaineiden imeytys (ultraäänellä, mikrovirralla ja led-valolla), naamio (led-valolla), loppuvoide. Yhdistettynä Skin Expert- tai Medik8 kasvohoitoihin 20€
Medik8 Radiance kasvohoito 81€
Ylellinen, kirkastava ja kiinteyttävä hoito raikastaa ihon sävyä. Epätasaiselle ja väsyneelle iholle tarkoitettu hoito palauttaa kirkkauden ja kuulauden. Sis. alkupudistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, ihoa aktivoiva naamio, led-valo, seerumi, loppuvoide.

Kattava hinnasto

Ajanvaraus

VARAA AIKA