Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omia piirteitä turvallisella ja hygienisellä menetelmällä.
Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Se on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitiligoläiskiä.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa ja ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Asiakkaan silmän muodon mukaan valitsemme juuri Sinulle sopivan rajaustyylin.

Silmänrajauksissa tulee ripsienpidennykset olla poistettuina (ensimmäisellä pigmentointikerralla sekä vahvistuksessa ja paranemisen ajan, noin pari viikkoa).

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta.

Toimenpiteestä:
Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.
Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:
• puudutusaineallergia
• sokeritauti
• verenohennuslääkitys
• verenvuototauti
• Raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)
• flunssa tai muu tulehdus
• herpes
• hiv
• hepatiitti
• keloidi(taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

KULMAT :
Uudet Shadow -kulmat 240€

Vahvistus (2-3kk sisällä) 100 €/alue
Ylläpitovahvistus 150€
Vahvistus muualta tuleville 180€
Lisävahvistus 80€
Microbladingin vahvistus Shadow -tekniikalla 180€

SILMÄNRAJAUKSET :
Tyvitäyttö180€

Vahvistus 100€ / vahvistus häivytyksellä 140€

Eyeliner -rajaus220€

Vahvistus 140€ / vahvistus häivytyksellä 180€
Lisävahvistus (1-2kk kuluessa) 70€

Silmänrajauksien ylläpitovahvistus150€
Color X -poistomenetelmä149€

HUULET:
Colortune180€
Huulten pigmentointi269€

Vahvistus 100€ /Ylläpitovahvistus 199€

 

 


Kattava hinnasto

Ajanvaraus

VARAA AIKA