Ripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana.

Ripsiteknikkomme tekee 2-5 ripsikuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisesti, vahingoittamatta omia ripsiä.

Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kuin klassisista, mutta myös luonnollisemmat. Volyymikuitujen kevyen painon takia niitä voi myös liimata hauraammille ripsille, ilman että ne rasittuvat. Asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään ja ulkonäköön. Saat halutessasi joko kauniin huolitellun, luonnollisen lopputuloksen tai todella näyttävän ja tuuhean lopputuloksen. Valittavanasi ripsikuiduissa on kahta eri kaarevuutta, pituuksilla 7-13mm.

Huoltoväli on normaalisti n. 3-5 viikkoa. Huolloissa asiakkaalle lisätään uudet kuidut kaikkiin uusiin, kasvaneisiin ripsiin.

YUMILASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Vuonna 2019 olemme tuoneet markkinoille uuden version Yumi Lashes -käsittelystä (versio 2.0 “Made in France”).

Uudessa versiossa on uusi silikonimuotti, uusi erittäin tehokas koostumus ja uudet helppokäyttöiset välineet. Käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin tyvestä lähtien täysin turvallisesti, ja käsittely sopii myös herkille silmille.

Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä. Lopputulos kestää keskimäärin 8–12 viikkoa.

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

lnLei® RIPSIEN KESTOTAIVUTUS / KULMIEN LAMINOINTI

lnLei® Lash filler paksuntaa, ravitsee ja tekee ripsistä / kulmakarvoista lujat, vaikuttaen hellävaraisesti ja kuitenkin tehokkaasti. Ripset kaartuvat luonnollisesti, valitun kiharrinrullan mukaisesti. Siinä on myös erittäin hellävarainen värjäys varta vasten kehitellyillä väreillä ja hapettimella. Käsittely tapahtuu kemiallisten prosessien avulla, joita on tutkittu huolella. Kiitos hyödyllisten ravintoaineiden täyttämän runsaan koostumuksen, joka toimii ripsien tupesta latvoihin asti, kehitelty F3 lnLei@ “FILLER3” on menestyvä kaava, joka tyydyttää kaikki tarpeet, jotka ovat välttämättömiä luonnollisille ripsille.

Toimii korkealaatuisista italialaisista raaka-aineista saadun tioglykolihapon ja vetyperoksidin pohjalta.

Tunkeutuu pehmeästi karvaan, vaurioittamatta sen rakennetta.

Valmisteiden kaavat (koostumukset ja väri) on tarkoitettu yhteistoimintaan toisensa kanssa, antaen karvalle hienovaraisen ja vakaan paksuntamis- ja karvan kiharrustoiminnon.

TIETEELLISESTI ON TODISTETTU, ETTÄ LASH FILLER -KÄSITTELY TUNKEUTUU JA JÄÄ KARVOIHIN, RAVITSEE TUPPEA JA VAIKUTTAA ESIM. RIPSIEN KASVUUN, PARANTAEN NIIDEN RAKENNETTA.

Ajanvaraus

VARAA AIKA