Rakennekynnet

Ammattitaitoiset kynsiteknikkomme tekevät kestävät ja kauniit rakennekynnet täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita luonnollisesta oman kynnen vahvistuksesta rakennekynsiin. Viimeistely voi olla luonnonkynnen värinen, ranskalainen tai sävytetty sekä koristeltu kynsi.
Kynsiteknikkomme voivat auttaa Sinua valitsemaan sopivin tekniikka, valittavana on:

RAKENNEKYNNET jossa oman kynnen pituutta ja muotoa voidaan muuttaa toiveiden mukaisesti. Kynnen pituus rakennetaan geelillä. Kynnen voi sävyttää luonnolliseksi tai ranskalaisella manikyyrilla, sävyttävällä lakkauksella tai koristellusti. Rakennekynsien huolto n. 3-6 viikon välein riippuen oman kynnen laadusta.

KESTOLAKKAUS on huomattavasti kestävämpi ja vahvempi kuin normaali kynsilakka. Kestolakka kovetetaan UV-valolla ja se kestää kynsissä n. 2 viikkoa riippuen omasta kynnen laadusta. Lakkauksen poisto tapahtuu asentoonilla ja se voidaan uusia tarpeen mukaan.

VARPAANKYNSIEN GEELAUS tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää vahvistusta, UV-kovetteisella geelillä. Kynteen ei lisätä pituutta ja geelikerros on ohut, joten lopputulos on luonnollinen. Varpaankynsiin voidaan tehdä ranskalainen, sävyllinen lakkaus tai koristeellinen ilme.

Geelaus kestää varpaissa hyvin oman kynnen kasvusta riippuen 1-2 kuukautta. Niitä voi pitää kertaluontoisesti tai huoltaa samoin kuin käsien kynsiäkin.

Geelikynnet alk. 70€
Kynsihuolto alk. 56€
Kestolakkaus alk. 50€
Varpaankynsien geelaus 60€

Kattava hinnasto

Ajanvaraus

VARAA AIKA