Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytämme laadukasta, ranskalaista Académien ammattikosmetiikkasarjaa.

Happokuorinnat tehdään tehokkaalla, hellävaraisella BiON -sarjalla.

Medik8 -kasvohoidot tehdään laadukkailla Medik8 -sarjan ihonhoitotuotteilla, jotka on valmistettu parhaista aineosista ja koostumuksista, sekä ovat myös tutkitusti tehokkaita. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan ihon sekä toiveiden mukaisesti. Hoitoja löytyy tehokkaista laitehoidoista rentouttaviin hierontahoitoihin.

Tervetuloa tehokkaisiin ja hemmotteleviin hoitoihin!

Timanttihionta 40€

Syväpuhdistaa, kirkastaa

Ultraäänihoito 40€

Kosteuttaa, kirkastaa, kiinteyttää

Ihonpuhdistus 66€

Syväpuhdistaa, kirkastaa. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoiteet

Kollageenikasvohoito 100€

Sis. alkupuhdistus, kirkastava timanttihionta tai entsyymikuorinta, kosteuttava kollageenigeelin imeytys ultraäänilaitteella, kollageeninaamio ja seerumi, hoitovoiteet sekä kulmien kestovärjäys ja siistiminen

Medik8 -kasvohoito 75€
Medik8 tuotteilla toteutettava ihotyypin mukainen kasvohoito. Sis. alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, hieronta, ihoa aktivoiva naamio, seerumi ja loppuvoide.
Medik8 -kemiallinen kuorinta 89€
Aiheuttaa hallitun solujen kuoriutumisen. Kuorinta sopii erinomaisesti ikääntymisen merkkeihin, aknearville, aknelle, pigmenttimuutoksille ja samealle iholle. Hoidon seurauksena iho uudistuu, siitä tulee silminnähden kirkkaampi sekä puhtaamman, tasaisemman ja nuoremman näköinen. Sis. alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, kosteuttava ja elvyttävä naamio, hoitoseerumit ja -voiteet.
Skin Expert 1 89€
Hemmotteleva ja elvyttävä tehohoito kimmoisuuden lisäämiseen ultraäänellä, galvaanisella virralla ja led valoterapialla. sis. alkupuhdistus (ultraäänellä ja galvaanisella virralla), kuorinta, tehoaineiden imeytys (ultraäänellä, galvaanisella virralla ja led valolla), kasvohieronta, naamio (led valolla), hartiahieronta, loppuvoiteet.
Skin Expert 2 89€
Kiinteyttävä tehohoito ultraäänellä, galvaanisella virralla ja led valoterapialla. sis. alkupuhdistus (ultraäänellä ja galvaanisella virralla), kuorinta, tehoaineiden imeytys (ultraäänellä, galvaanisella virralla ja led valolla), naamio (led valolla) ja loppuvoiteet.
Skin Expert silmänympäryshoito 40€
Juonteita silottava tehohoito silmänympärysiholle ultraäänellä, galvaanisella virralla ja led valoterapialla. sis. puhdistus, tehoaineiden imeytys (ultraäänellä, galvaanisella virralla ja led valolla), naamio (led valolla), loppuvoide. Yhdistettynä Skin Expert- tai Medik8 kasvohoitoihin 20€
Royal -kasvohoito 120€

Puhdistaa, kirkastaa, kiinteyttää, parantaa ihon väriä. Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, mekaaninen puhdistus, ultraäänihoito, seerumi, naamio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, hoitovoiteet


Kattava hinnasto

Ajanvaraus

VARAA AIKA